Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Privacy Policy

      Poetskampioen Poetskampioen, gevestigd aan Galileïlaan 33 i 6716 BP Ede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze

      privacyverklaring.

      Contactgegevens:

      www.poetskampioen.nl Francis Baconstraat 5H, 6718 XA Ede 085-0061899

      Peter Hoksbergen is de Functionaris Gegevensbescherming van Poetskampioen Hij/zij is te bereiken via [email protected]

      Persoonsgegevens die wij verwerken

      Poetskampioen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van

      de persoonsgegevens die wij verwerken:

      - Voor- en achternaam

      - Adresgegevens

      - Telefoonnummer

      - E-mailadres

      - Gegevens over uw activiteiten op onze website

      Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

      Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of

      voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om

      zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke

      gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

      Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

      Poetskampioen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

      - U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

      - U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

      - Om goederen en diensten bij u af te leveren

      Geautomatiseerde besluitvorming

      Poetskampioen neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat

      hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Poetskampioen) tussen

      zit. Poetskampioen gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica,

      belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

      Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

      Poetskampioen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de

      volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn >

      Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

      Delen van persoonsgegevens met derden

      Poetskampioen deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele

      wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van

      beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Poetskampioen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Poetskampioen uw

      persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming. [voeg hier een tabel toe met: de categorie waar derde toe behoort, naam en

      jurisdictie, doel en welke gegevens.]

      Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

      Poetskampioen gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat

      bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking

      van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee

      onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle

      informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

      Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

      U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u

      het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en

      heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een

      computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid

      of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het

      verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable

      zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Poetskampioen zal zo

      snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Poetskampioen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te

      dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

      https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

      Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

      Poetskampioen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking

      en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met

      onze klantenservice of via [email protected]

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking